O nama
Proizvodi
Hidroforske stanice
Bunarske pumpe za vodu
Potopni motori za bunarske
pumpe Franklin Electric
Centrifugalne pumpe za vodu
Cirkulacijske pumpe za vodu
Drenažne pumpe
Protupožarne hidrostanice
Inverter pumpe
Automatske stanice za otpadnu i sanitarnu vodu
Obodne pumpe za vodu
Samousisne pumpe za vodu
Pumpe za onečišćenu vodu
Pumpe za bazene
Vertikalne pumpe za vodu
Električni ormarići
Usluge
Gdje se nalazimo
Kontakt

HIDRO-METAL je multinacionalna kompanija osnovana 1994. godine,
a bavi se slijedećim djelatnostima u sustavu kontrole kvalitete prema standardu ISO 9001:
Zastupstvom,prodajom,distribucijom te servisiranjem vodečih svijetskih proizvođača najkvalitetnijih (crpki)pumpi za vodu te opreme za Hrvatsku , BIH , Crnu Goru , Srbiju te Sloveniju.  Također imamo i vlastitu proizvodnju kvalitetnog  pribora te dijelova za pumpe(crpke). Krajnjim korisnicima dobavljamo i isporučujemo najkvalitetnu opremu za njihove potrebe i zahtjeve koja ima sve potrebne ateste , uključujući specifične ateste za brodogradnju, protupožarne ateste i sl. Poznavajući specifične potrebe tržišta, na skladištu stalno imamo veliku količinu pumpi i specijalizirane opreme tako da veliki dio zahtjeva korisnika možemo izvršiti promptno.

>>> Hidrostanice protupožarne -sanitarne -frekventne,hidroforske pumpe , hidropaci , hidroblokovi,potopne pumpe ,fekalne pumpe,kanalizacijske pumpe za septičke jame,drenažne pumpe,muljne pumpe,kaljužne pumpe,bunarske pumpe,pumpe za arteške bunare,cirkulacijske pumpe za centralno grijanje,motorne benzinske i dizelske pumpe,filterske pumpe za bazene,centrifugalne pumpe , samousisne pumpe, crpke/pumpe za pretakanje vina, goriva, nafte,dizela, ulja,mošta,mlijeka,pumpe-crpke na 12V/24V,traktorske pumpe na kardan,sve vrste pumpi za navodnjavanje,ručne pumpe za vodu-ulje-naftu-gorivo ,plastične pumpe za kiseline ,pumpe za pretakanje tekučina,solarne pumpe za fontane i navodnjavanje,raketa-igla-štapne potopne pumpe, ruske potopne membranske vibracione pumpe,elbi membranski hidrofori od 24L-5000L,guma-gumeni balon membrana za hidropak,tlačne posude,tlačne sklopke,plovne sklopke,frekventni pretvarači-regulatori,sonde za pumpe,el.upravljački ormari za crpke,nivo releji za crpke,aeratori,potopni mikseri,agregati za struju-generatori,zračni kompresori za zrak,mehaničke brtve i semerinzi za pumpe ,zaštita pumpi od rada na suho ,visokotlačni perači-minivoši,elastične-perifleks spojke ,armature... i mnogo drugih proizvoda.

U sklopu naše djelatnosti imamo maloprodajnu trgovinu sa salonom uzoraka za kućnu i osnovnu industrijsku namjenu. Ovom specifičnom vrstom robe opskrbljujemo vodovode i komunalna poduzeča,građevinske tvrtke i instalatere, trgovine i trgovačke lance, hotele, brodogradilišta,vinarije,pivovare i punionice,autopraonice te tisuče privatnih korisnika i domačinastava .Svi oni također imaju našu stručnu pomoć tj. tehničku podršku kod izbora samog proizvoda , montaže, korištenja te servisa. Robu isporučujemo na sva dogovorena odredišta.
Također naši stručnjaci Vam mogu dati sve informacije koje su stekli kroz dugogodišnje iskustvo u radu sa pumpama : koja je loša strana ili tehnička mana pojedinog proizvoda ili branda, gdje kupiti najkvalitetniju pumpu za vodu , koja je najkvalitenija pumpa i proizvođać za određenu namjenu bilo za prepumpavanje čiste vode , zamuljene onečišćene vode , fekalne vode ,  vanjske ili potopne bunarske pumpe te mnogo drugih korisnih savjeta.

Jednom ostvarena suradnja sa našim korisnicima postaje stalni partnerski odnos, pa možemo kazati da je zadovoljstvo naših korisnika naša najbolja referenca.

Odabir naše tvrtke s vaše strane za pružanje spomenutih usluga prvenstveno sa profesionalnog aspekta (kvaliteti naših proizvoda te usluga) a naravno i sa ekonomske strane Vaš je dobitak.Naš cilj je biti vodeća tvrtka tj, Hrvatski pumpni centar na tržištu Republike Hrvatske te želimo prijeći granice Vaših očekivanja..


 Izdvojeni naši prioritetni principali i brandovi

Ebara pumpe za vodu
prodaja-servis-cijene-cjenik
           
·  Franklin Electric pumpe i motori
prodaja-servis-cijene-cjenik

·  Cadoppi pumpe za vodu
prodaja-servis-cijene-cjenik

·  City Pumps pumpe za vodu
prodaja-servis-cijene-cjenik

· Marina pumpe
prodaja-servis-cijene-cjenik

 · Airmec pumpe,kompresori,agregati
prodaja-servis-cijene-cjenik

· Wortex pumpe za vodu
prodaja-servis-cijene-cjenik

·  Subline pumpe za vodu
prodaja-servis-cijene-cjenik

· Pentax pumpe za vodu
prodaja-servis-cijene-cjenik

· Speroni pumpe za vodu
prodaja-servis-cijene-cjenik

· Euromatic pumpe za vodu
prodaja-servis-cijene-cjenik

·  Faggiolati  pumpe za vodu
prodaja-servis-cijene-cjenik
>

:: O nama :: Usluge :: Gdje se nalazimo :: Kontakt ::
© Hidrometal